Macadamia Healing Oil Spray

Macadamia Healing Oil Spray

Hajtípus: minden, különösen a finom haj

Probléma: nedvesség és ragyogás hiánya, nehéz a stilizálás, külső anyagok által károsodott

Megoldás: Macadamia Healing Oil Spray

Macadamia Healing Oil Spray nedvességet, ragyogást és védelmet nyújt; javítja a formázást. A szálak soha nem lesznek szárazak, tapintásra durvák vagy unalmasak. A termék védi a hajat a környezetszennyezéstől, az UV-sugárzástól, a nem megfelelő fésüléstől, a fodrászati eszközök által termelt hőtől vagy a káros detergensektől.

Az olaj csillapítja a haj repülését, ezzel megkönnyítve a fésülést és a haj stilizálást.

Hogyan használjuk a Macadamia Healing Oil Permet? Permetezd hajszálaid 12 cm távolságtól. Jegyezd meg, hogy a haj legyen tiszta és megtörölve. Néhány perc után formáld meg a hajad és szárítsd meg. Akár többet is használhatsz a végeken, amivel hidratálod és regenerálod a hajszálakat.

Milyen összetevőket tartalmaz a Macadamia Healing Oil Permet? Magában foglalja a makadámolajat, amely védelmet nyújt a szabadgyökök ellen, erősíti a hajhagymákat, enyhíti az öregedés jeleit, és nagyon jól felszívódik. Az olajnak köszönhetően a haj és a fejbőr tökéletesen regenerálódik és táplálódik.

Hasznos információ: A Macadamia Healing Oil Permet színtelen termék súlytalan formulával (mint egy permet és spré). Egy palack 125 ml folyadékot tartalmaz, ami– csupán négy havi rendszeres használatra elegendő. Kellemes illata van, ami sokáig érezhető a hajon; luxus termékre emlékeztet.

Érdekes tény: Bár a makadámiaolaj csodákra képes a hajadon, kárt okozhat a négylábú barátodnak. Ne felejtsd el, hogy a macadámi dióféléket vagy más, az összetevők között szereplő anyagokat ne add a kutyádnak. A makadámi gyümölcsök mérgezőek!

Előnyök:

  • erősíti a finom hajat
  • a haj belsején és felszínén is egyaránt jól működik
  • védelmet nyújt a különféle káros anyagok ellen
  • permet formula
  • fokozza a formázást és a fésülést

Hátrányok:

  • nem ’ kezeli a sűrű és vastag hajat, mint amennyire a finom és gyengéd hajat
  • kevésbé hatékony