John Masters Organics 100% Argan Olaj

John Masters Organics 100% Argan Oil

Hajtípus: minden

Probléma: gyenge haj és fejbőr állapot

Megoldás : John Masters Organics 100% Argan Olaj

A John Masters Organics 100% Argan Olaj hidratál, fényesít és rugalmassá teszi a hajat. Kigubancolja a hajat és meggátolja a statikusságot. Az E vitaminnak és antioxidánsoknak köszönhetően csökkenti a hajhullást és megerősíti a hajhagymákat.

Ráadásul, a termék véd a hajszárítók és egyenesítők által termelt hő ellen.

Hogyan kell használni a John Masters Organics 100% Argan Olajt? Az olaj száraz vagy nedves hajon használható. Dörzsöljünk néhány csepp olajt a hajszálakba, majd szárítsuk meg. Szokás szerint kell stilizálni. A termék tökéletesen újjáépíti a töredezett végeket. Csupán egy nagyobb mennyiségű olajt kell a hajvégekbe masszírozni és néhány órán át hagyni. Utána mossuk ki kedvenc samponunkkal.

Milyen összetevőket tartalmaz a John Masters Organics 100% Argan Olaj? A természetes módon nyert argan olaj – – szerepel az összetevők listáján. A termék tanúsítvánnyal rendelkezik, amely megerősíti szerves és természetes összetevőit. Az olaj kegyetlenségmentes, gluténmentes és nem tartalmaz állati eredetű anyagokat. Ez nagy jelentőségű a vegások számára.

Hasznos információ: A John Masters Organics 100% Argan Olaj világos sárgás színű; állaga félig folyékony. Az olaj illatmentes, ezért a nagyon érzékeny fejbőrűek is használhatják. Egy üveg 59 ml terméket tartalmaz. Sajnálatos módon a kozmetika nem hatékony & ndash; néhány havi kezelésre alkalmas.

Érdekes tény: A világ egyes részeiben hagyományos módszerekkel nyerik az arganolajat. A nők összetörik a keménydióhéjakat, majd a kőnek ütik. Ezzel kinyomják a – vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag – aranyszínű folyadékot a kásából.

Előnyök:

  • természetes összetevőket tartalmaz, beleértve az arganolajat
  • vegánoknak ideális
  • simít, hidratál és ragyogást biztosít
  • hővédelmet biztosít a hajnak
  • könnyű használat

Hátrányok:

  • kis hatékonyság
  • kicsi palack
  • az eredmények csak a kezelés végén tapasztalhatóak