Nanoil hajolaj

a legjobb hajolaj - Nanoil

Hajtípus: alacsony, közepes, magas porozitású haj

Probléma: minden haj- és fejbőrtípus problémája, alacsony, közepes és magas porozitású

Megoldás: Nanoil hajolaj három változatban

A Nanoil hajolaj minden fejbőr- és hajtípusra alkalmazható, mivel regeneráló, hidratáló és tápláló tulajdonságai vannak. A termék ápolja a haj külső és belső szerkezetét egyaránt. Az olaj megakadályozza a hajvégek kettéválását, védi a hajat a kémiai és mechanikai sérülésektől, valamint véd a szabad gyököktől. A Nanoil hajolaj megkönnyíti a fésülködést, csökkenti a hajszárítás idejét és segít formázni a hajat. A Nanoil fényességgeneráló, simító és puhító szérumként hat.

Csökkenti a faggyúkiválasztást, erősíti a hajhagymákat és meggátolja a korpásodást.

Hogyan használja a Nanoil hajolajat?

A Nanoil hajolajat többféleképpen használhatja. Felviheti az olajat száraz vagy vizes hajra, annak teljes hosszában vagy csak a hajvégekre. A kozmetikum kiválóan használható tápláló és erősítő kezelésként a fejbőrön. A Nanoil hajolajat nyugodtan hozzáadhatja kedvenc hajápolási termékeihez.

Mit tartalmaz a Nanoil hajolaj?

A Nanoil mindhárom verziója enyhén változó összetevőkkel rendelkezik, amelyeket úgy válogattak össze, hogy a lehető legjobban ápolja az alacsony, közepes és magas porozitású hajat. Íme a termékek összetevői:

 • Nanoil közepes porozitású hajra: makadámia olaj, argán olaj, marula olaj, jojoba olaj, maracuja olaj, kókusz olaj, kerastim, baicapil, selyem, UV szűrő, A- és E-vitamin;
 • Nanoil alacsony porozitású hajra: fenyő olaj, kókusz olaj, argán olaj, ricinus olaj, shea vaj, maracuja olaj, babassu olaj, monoi olaj, cupuacu vaj, pantenol, kerastim, baicapil, UV szűrő, A- és E-vitamin;
 • Nanoil magas porozitású hajra: mandula olaj, argán olaj, ligetszépe olaj, avokádó olaj, maracuja olaj, pamutmag olaj, pantenol, keratin, lanolin, selyem, kerastim, baicapil, E-vitamin és UV szűrő.

Hasznos információ: a Nanoil hajolajnak könnyed és gyorsan felszívódó formulája van, ami nem nehezíti el a hajat. Egy üveg Nanoil 100 ml olajat tartalmaz. A Nanoil három verzióban érhető el: Nanoil alacsony porozitású hajra, Nanoil közepes porozitású hajra, Nanoil magas porozitású hajra.

Érdekesség: a Nanoil hajolaj a férfiak számára is hasznos. A termék ápolja bajszukat és szakállukat, sőt meggátolja a hajhullást és lassítja az őszülést.

Mi szól mellette:

 • táplálja, hidratálja és kondicionálja az alacsony porozitású hajat
 • szabályozza a hajat és elősegíti a formázást
 • gyorsítja a hajszárítási folyamatot és könnyebbé teszi a fésülködést
 • az olaj védi a hajszálakat az ártalmas külső hatások ellen
 • tartalmaz olajokat, vitaminokat és más hajápoló anyagokat
 • nagy űrtartalmú üveg
 • könnyen alkalmazható

Mi szól ellene:

 • az olajat rendszeresen kell használnia