Khadi Vitalising Hajolaj

Khadi Vitalising Hair Oil

Hajtípus: finom, gyenge és kihullásra hajlamos haj

Probléma: hajhullás

Megoldás: Khadi Vitalising Hajolaj

Khadi Vitalising Hajolaj egyike a jótevő termékeknek. Erősíti a hajhagymákat és a tüszőket, fokozza a növekedést és megállítja a hajhullást. Ráadásul, táplálja és újraépíti a szálakat, valamint megelőzi a korai őszülést. Leghatékonyabb a gyenge hajon, ami különböző fodrászati kezelések és káros külső tényezők miatt sérült.

A termék összetevői felelősek a remek tulajdonságokért.

Mit tartalmaz a Khadi Vitalising Hajolaj? Szezámolaj, kókuszdióolaj, ricinusolaj, rozmaringolaj és sárgarépaolaj található a termékben. Indiai gyógynövényeket is tartalmaz mint pl.: amla, bala, brahmi és bhringraj. Minden összetevő jó állapotban tartja a hajat és a fejbőrt, hozzájárul a haj növekedéséhez, segít a korpásódás, a túlzott hajhullás megelőzésében, valamint csillapító és fertőtlenítő tulajdonságai vannak.

Hogyan használjuk a Khadi Vitalising Hajolajat? Masszírozzunk egy teáskanál olajt a fejbőrbe. Ezt a kezelést ajánlatos két órával a hajmosást megelőzően elvégezni. A jobb eredmények érdekében: Hagyd éjszakára és reggel mosd meg egy kímélő samponnal. Használd a terméket kétszer vagy háromszor hetente.

Hasznos információ: A Khadi Vitalising Hajolaj színtelen és jellemző intenzív illata van. 100 ml palackban kapjuk. Ugyanakkor a nagyobb kiszerelésű palackok a Khadi honlapon megvásárolhatóak. A kozmetikum állaga olajos és kissé sűrű.

Érdekes tény: Amla, bala, brahmi és bhringraj az indiai hagyományos gyógyászatban gyakran használt növényi olajok. Amikor megnézzük az indiai nők ’ ragyogó, erős és egészséges haját, nem nehéz elhinni, hogy ezek a növények tényleg gyógyító (és varázslatos) tulajdonságokkal bírnak.

Előnyök:

  • erősíti a hajhagymákat
  • stimulálja a haj növekedését
  • kondicionálja a fejbőrt
  • megakadályozza a hajhullást
  • természetes összetevőket tartalmaz

Hátrányok:

  • intenzív illat
  • nagyon sűrű formula
  • megjelenik a babahaj, amit nehéz formázni