Moroccanoil Treatment Original Hajolaj

moroccanoil-treatment-original-hair-oil

Hajtípus: all

Probléma: haj és a fejbőr rossz állapota

Megoldás: Moroccanoil Treatment Original Hajolaj

A Moroccanoil Treatment Original Hajolaj sérült, fakó és vékony hajra alkalmas. A frizurád ismét egészséges lesz, a szálak fényt kapnak, míg a hajhagymák erősebbek lesznek. A termék csökkenti a hajhullást, stimulálja növekedést, hidratál és táplál. Az olaj antioxidánsokat tartalmaz, amelyek harcolnak a szabad gyökök ellen, ezért fékezi az őszülést és véd a káros anyagoktól.

Moroccanoil Treatment Original Hajolaj simítja a göndör hajat, kigubancol és megkönnyíti a fésülést.

Hogyan kell használni a Moroccanoil Treatment Original Hajolajat? Tegyünk egy vagy két pumpa adagot tiszta és nedves hajra, a közép hosszától kezdve. Szárítsuk hideg levegővel vagy hagyjuk megszáradni. Akár össze is lehet keverni a kedvenc maszkkal vagy balzsammal. A Moroccanoil Treatment Original Hajolaj éjszaka is hatásos, hisz regenerál és táplál, miközben a haj formázható.

Mit tartalmaz a Moroccanoil Treatment Original Hajolaj? Az E vitaminnal és antioxidánsokkal gazdag arganolaj a fő összetevő. Ezek az anyagok biztosítják a haj megfelelő állapotát és szép megjelenését. Az argán olaj simít, ragyogást varázsol és táplál. Ezenkívül omega-3, omega-6 és omega-9 zsírsavakat tartalmaz, amelyek jótékonyak a hajhagymákon és a fejbőrön.

Hasznos információ: A Moroccanoil Treatment Original sárga színű és jellegzetes azonban finomillata van. Az állaga is könnyed; nem ragasztja össze a hajszálakat és nem hagy zsíros foltokat. Kétféle kapacitás között választhatunk: 10 ml, 25 ml, 50 ml és 125 ml.

Érdekes tény: Mi közös a kecskékben és az argán olajban? Az argán gyümölcs a kecskék ’ csemegéje. Amikor nő a gyümölcs, a pásztorok megvédik a fát a kecskék ellen, azért, hogy argán olajat kaphassanak és használható legyen a hajon és a fejbőrön.

Előnyök:

  • javít a haj állapotán
  • arganolajat tartalmaz, amely E vitaminban, antioxidánsokban és zsírsavakban gazdag
  • a pumpának köszönhetően könnyebb a használat
  • nagy kapacitású palackok
  • nem terheli le a hajat
  • táplál, hidratál, javít és fényességet nyújt

Hátrányok:

  • az arganolaj kivonása nagyon hosszú és költséges