Garnier Fructis Miraculous Oil-In-Spray

Garnier Fructis Miraculous Oil-In-Spray

Hajtípus: finom és sérülésre hajlamos haj

Probléma: festett, száraz, durva és sérült haj

Megoldás: Garnier Fructis Miraculous Oil-In-Spray

Garnier Fructis Miraculous Oil-In-Spray ragyogást és ellenálló képességet biztosít a hajnak. Sokkal rugalmasabbak és könnyebben kigubancolódható és formázható. A csomók már nem fognak problémát okozni. Kivételesen szépítő és rögzítő termék. Csupán be kell permetezni a hullámokat vagy a kontyot és máris látni fogod, hogyan csillog a hajad. Ha fontosabbnak tartod a sérült szálak táplálása és javítása, ajánlatos lecserélni a Garnier Fructis Miraculous Oil-In-Spray egy másik sokkal táplálóbb olajra vagy egy speciális kezelésre.

Hogyan kell használni a Garnier Fructis Miraculous Oil-In-Spray terméket? Permetezd a hajad 8 cm távolságra és várd meg, míg felszívódik. A termék száraz vagy vizes hajon is használható. A permet nagyon jól működik ragyogást fokozó termékként.

Milyen összetevőket tartalmaz a Garnier Fructis Miraculous Oil-In-Spray? A fő összetevők: mangóolaj, kajszi olaj és mandulaolaj. A mangó olaj a gyenge és törékeny hajra ajánlott. A sárgabarackolaj pozitív hatással van a száraz és sérült hajra. A mandulaolaj csillogást és gyors felszívódást biztosít.

Hasznos információ: A Garnier Fructis Miraculous Oil-In-Spray permetszerű könnyed formulája van. 100 ml és 250 ml kapacitású.

A kozmetikumnak gyümölcsös és intenzív illata van, ami irritálhat és kellemetlen lehet számos nő számára.

Érdekes tényező: a permetszerű formula könnyed, nem terhel le és csak a haj felszínén működik. Sok permet található a drogériákban. Arc és testpermetek vannak frissítésre és ragyogásra.

Előnyök:

  • könnyen használható a permet formula
  • csillogást nyújt
  • könnyű alkalmazás
  • könnyed állag

Hátrányok:

  • irritáló illat
  • nincs javító, tápláló és simító tulajdonsága