Gliss Kur Ultimate Color Oil Elixir

Gliss Kur Ultimate Color Oil Elixir

Hajtípus: egyenesítés, szárítás, hőstilizálás és festés miatt sérült haj

Probléma: unalmas, száraz, dehidratált haj, kivirágzott végekkel

Megoldás: Gliss Kur Ultimate Color Oil Elixir

Gliss Kur Ultimate Color Oil Elixir védi a szálak természetes színét és fokozza a színezett haj ragyogását. Hidratál, táplál és véd az UV sugaraktól. Továbbá, a termék javítja a hajvégeket, táplálja a festett hajat és megakadályozza a festett hajszín fakulását. Fokozza a csillogást és természetes árnyalatot.

A Gliss Kur Ultimate Color Oil Elixir terméknek köszönhetően a haj sima és puha.

Hogyan kell használni a Gliss Kur Ultimate Color Oil Elixir terméket? Tegyünk egy adag pumpát a haj közepétől a hajvégekig. Dörzsöljük a kozmetikumot nedves hajba és várjuk meg míg felszívódik. Az applicator annak elforgatásával zárható el– ezúton megakadályozható az olaj kifolyását.

Milyen összetevőket tartalmaz a Gliss Kur Ultimate Color Oil Elixir? A termék ezeket foglalja magába: napraforgóolaj, sárgabarackmagolaj, szezámolaj, olívaolaj, édes mandulaolaj, makadámiaolaj, arganolaj, marulaolaj. A kozmetikumban két illékony szilikon és természetes fényvédő is található. Ezek az összetevők összetett védelmet és táplálékot biztosítanak hajának és fejbőrnek.

Hasznos információ: A Gliss Kur Ultimate Color Oil Elixir olajos állagú. A termék színe intenzíven sárga. Egy üveg 75 ml-t tartalmaz, ami elegendő több mint hat hónapig tartó kezelésre. A kozmetikum kellemes illatú, amely citrusos illattal árasztja el a hajat.

Érdekes tény: A Gliss Kur Ultimate Color Oil Elixirben található őszibarack olaj többszörösen telített olaj. Ez az összetevő kiválóan alkalmas közepes és magas porozitású hajra. Rövid idő alatt behatol a hajba és tökéletes a haj olajozására.

Előnyök:

  • fokozza a természetes hajszínt
  • az applikátor lezárható
  • kellemes illatú és szép színű
  • nyolc olajt és keratint tartalmaz

Hátrányok:

  • nincs hatása az egészséges és fényes haj esetében
  • nem hatékony, különösen a sűrű és vastag hajon
  • gyorsan eltűnik, nem n’szívódik fel az egészséges és sima hajszálakba
  • zsírósíthatja az alacsony porozitású hajat